Beată și fără permis, o tânără de 18 ani a furat o mașină și a provocat un accident

de | 14.10.2023 23:45 | Național, Eveniment

Inconștiență fără margini din partea unei fete de 18 ani. Ea s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident cu o mașină furată.

Mai mult de atât, tânăra nu deține nici permis de conducere, iar în momentul evenimentului se afla sub influența alcoolului.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Medgidia. Încurajată de aburii alcoolului, tânăra de 18 ani s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu deținea permis de conducere, iar pe strada Ciocârliei ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi lovit un gard, relatează news.ro

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că o femeie, de 18 ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi lovit un gard de pe strada Ciocârliei. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru a efectua cercetări. Polițiștii au testat-o pe tânără cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul în urma testării, fata a fost dusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Potrivit sursei citate, alături de tânără, în mașină, se mai afla și un băiat de 18 ani, iar în urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că autoturismul în cauză aparţine uneia dintre rudele tânărului, iar cei doi l-ar fi luat fără să o înștiințeze pe aceasta.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că acesta ar fi fost pasager în autoturismul implicat în tamponare iar, ulterior, ar fi urcat la volan și ar fi deplasat vehiculul de la locul producerii accidentului.”, au adăugat reprezentanții IPJ Constanța

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că nici băiatul nu deține permis de conducere. Polițiștii l-au testat și pe el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Foto Portal SM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Franţa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Medgidia

Ultimele articole