Beată în timpul unui zbor, o femeie l-a ciupit de fund pe steward! A fost dată în judecată

de | 18.03.2023 21:35 | După subiect, Eveniment, Știri

Beată în timpul unui zbor, o femeie l-a ciupit de fund pe steward! A fost dată în judecată

Beată în timpul unui zbor spre Manchester, o femeie l-a ciupit de fund pe steward. Cu aburii alcoolului în cap, femeia în vârstă de 32 de ani, s-a „dezlănțuit”.

Incidentul a avut loc anul trecut în timpul unui zbor Ryanair între Fuerteventura (Spania) și Manchester, dar acum dosarul său a ajuns în instanță, în urma finalizării anchetei.

Potrivit cercetărilor, Jessica Horne a consumat alcool în timpul zborului, iar ulterior a început să facă „probleme” celorlalți pasageri. Conform The Sun, citat de Stirile Pro Tv, femeia s-a certat cu partenerul ei, iar apoi a încercat să sărute un steward. Pentru că nu a reușit, a hotărât să îl ciupească de fund.

Stewardul s-a arătat ofensat de gestul femeii, iar „fantezia” femeii s-a finalizat cu o ceartă.

Când avionul a aterizat, Jessica a fost așteptată de doi ofițeri de poliție, pentru a o reține. Femeia, însă, nu s-a lăsat capturată prea ușor, ajungând să se bată cu oamenii legii. Mai mult, unul dintre polițiști ar fi fost tăiat deasupra ochiului.

Femeia este judecată pentru agresiune sexuală, amenințare, insultă, și acuzații de rasism, iar procesul acesteia a început la Tribunalul din Manchester.

Foto descriptiv SpyNews

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ryanair | Spania