Berevoești: Firmă amendată cu 7.000 de lei pentru nereguli silvice!

de | 16.06.2024 13:28 | Rural, Eveniment

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, Biroul Județean Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

În urma unui control, efectuat de polițiști în cursul zilei de vineri, 14 iunie, s-au constatat nereguli la o firmă din Berevoești.

În urma verificării și a comparării stocului scriptic cu cel faptic, a rezultat că societatea nu deținea, cantitatea de totală de 12,13 mc de lemn, iar depozitul nu era împrejmuit conform normelor în vigoare.

Totodată, în urma verificării în aplicația SUMAL 2.0, polițiștii au constatat faptul că, în calitate de transportator, societatea nu a efectuat fotografii conforme, din care să se distingă încărcătura transportată.

Prin urmare, firma din Berevoești a fost amendată cu 7.000 de lei, iar cantitatea de  12,13 mc lemn foc fag, în valoare de 3.214,45 lei, a fost confiscată.

Foto descriptiv Monitorul de Vrancea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 1.300 de persoane date dispărute, depistate de polițiști în luna mai

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Berevoești | Ploiești | SUMAL | Vrancea

Ultimele articole