Biciclist de 61 de ani, lovit mortal de o autoutilitară în Căldăraru

de | 07.09.2024 08:07 | Județean, Eveniment, Importante

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 65A, în comuna Căldăraru, satul Strâmbeni, soldat cu decesul unui biciclist.

Potrivit IPJ Argeș, un bărbat de 55 de ani, din Uda, aflat la volanul unei autoutilitare, a acroșat un bărbat de 61 de ani, din Căldăraru, care se deplasa pe bicicletă.

În urma impactului violent, biciclistul a suferit răni extrem de grave.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje medicale, dar și oamenii legii.

Potrivit ISU Argeș, la sosirea paramedicilor SMURD și a personalului echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, bărbatul era inconștient.

Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, însă fără succes, iar biciclistul a fost declarat decedat.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ceea ce indică faptul că nu consumase alcool înainte de accident.

În urma acestui tragic eveniment, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform art. 192 din Codul Penal. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Foto descriptiv obiectivdesuceava.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Pitești! Impact violent între două mașini

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Căldăraru | Uda

Ultimele articole