Biroul Individual Notarial Dicu Gabriela-Teodora angajează

de | 26.07.2024 17:30 | Anunțuri, Județean

Biroul Individual Notarial Dicu Gabriela-Teodora, cu sediul în com.Moșoaia, jud.Arges (cartier Trivale), angajează secretar cu experiență în tehnoredactarea actelor notariale.

Cei interesați pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: notar@gabrieladicu.ro

anunt Dicu

Gabriela Dicu este licențiată a Universității București, Facultatea de Limbi Orientale – specializarea Arabă – Engleză, dar și a Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Pitești, având inclusiv un maser în Management în Administrație și Servicii Publice. A început construcția de carieră în sistemul juridic ca mediator și avocat în Baroul București, după care s-a dedicat total promovării în domeniul extrem de complex și greu accesibil al notariatului public. Astăzi, deservește cu profesionalism și seriozitate, cu onestitate și empatie, cu atenție la detalii și cu permanentă disponibilitate clienții care aleg serviciile biroului notarial pe care îl reprezintă, propunându-și să crească permanent calitatea și eficiența suportului pe care îl asigură acestora.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gabriela Dicu, notar public: În toată cariera mea, întotdeauna, am știut că pot și că voi reuși!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Gabriela Dicu | Pitești | Trivale