BLUART-Construcții civile și industriale

de | 26.07.2024 20:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Încă de la conturarea conceptului companiei noastre, activitatea a fost influențată de dorința puternică de a aduce și de a rămâne o gură de aer proaspăt în domeniul “prăfuit” al construcțiilor. Preluarea proiectelor complexe este motorul care generează rezultate de cea mai înaltă calitate de fiecare data, astfel ca de-a lungul activității noastre nu ne-am ferit sa lucram cu si pentru cei mai exigenți clienți, desăvârșindu-ne stilul impecabil de lucru, la cele mai înalte standarde de execuție. Personalul calificat pentru fiecare tip de lucrare este ghidat și monitorizat de inginerii constructori, care conduc compania in acord cu viziunea și setul de valori împărtășite de membrii fiecărui departament.

cats 2 - BLUART-Construcții civile și industriale

O echipa tânără și profesionistă, deschisă la nou și la provocările caracteristice domeniului construcțiilor

La momentul actual, construcțiile nu mai sunt despre ridicarea unei clădiri, ci înseamnă pasiune, crearea unui spațiu cu personalitate, proiectat într-un mod inteligent de la prima etapă a proiectului și până la așezarea echilibrată a elementelor de amenajare și decor. Suntem pasionați de inovație, dedicați procesului de lucru și interesați de mulțumirea clienților cu care lucrăm.

Lucrări executate impecabil în condiții sigure pentru toate părțile implicate

Inovația din domeniul construcțiilor permite ca astăzi, chiar și cele mai solicitante sarcini de lucru să fie executate în condiții de maximă siguranță pentru echipele de lucru și mai apoi pentru beneficiarii clădirilor finisate. Acordam deci, garanție solidă pentru fiecare proiect predat la cheie, realizat cu tehnologii de ultimă generație, materii prime de calitate, exploatare corectă și execuție fără cusur în cadrul fiecărei etape de lucru.

Noi și colaboratorii noștri facem echipă bună în livrarea rezultatelor excelente

Realizarea lucrărilor care trec testul timpului sunt ținta noastră de fiecare dată. De aceea, ne selectăm cu atenție colaboratorii, pentru a întâmpina chiar și cele mai exigente cerințe specifice domeniului construcțiilor inteligente: materiale de calitate, echipă profesionistă și lucrări finite efectuate la cele mai înalte standarde.

Servicii

 

Contact:

Adresă: Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 66-78, bl. BR 7, parter, Pitești

Telefon: 0740-244 844

E-mail: office@bluart.ro

Site: www.bluart.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Bălcescu | Pitești