La Bogați a continuat acțiunea de ecologizare a pârâului Budișteanca

de | 01.06.2023 10:03 | Știri, Administrație, Județean

Primarul Ion Gîrleanu a precizat de curând faptul că s-a continuat acțiunea de ecologizare a pârâului Budișteanca și defrișare a malurilor.

Bogați

De data aceasta în toate sectoarele, respectiv Bujoi, Bîrloi, Bogați, Chitești și Glâmbocelu, pentru a termina cât mai repede această activitate”, a spus edilul comunei Bogați.

Bogați

La această acțiune s-au mobilizat toți salariații primăriei, beneficiari ai Legii 416/2004 și unii proprietari ai terenurilor limitrofe pârâului.

Bogați

Pe această cale doresc să spun faptul că sunt mândru de colegii mei, pe care eu îi consider unicat, deoarece indiferent de funcția pe care o ocupă sau vârsta pe care o au, au mers cu drag de fiecare dată oriunde a fost nevoie, pe șanțuri sau pe gârlă, cu mătura, cu grebla sau cu coasa, formând întotdeauna o echipă.

 

În perioada următoare ni se va alătura la această activitate și Administrația Bazinală de Apă Argeș –Vedea”, a mai transmis Ion Gîrleanu.

 

Foto: Facebook Ion Gîrleanu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Glâmbocelu | Ion Gîrleanu | Vedea