(VIDEO) Argeșean mort după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare

de | 14.05.2024 15:45 | Județean, Eveniment, Importante

Informații Noi

Un bărbat de 47 de ani, din Bogați și-a pierdut viața în această după amiază, într-un mod tragic.

În jurul orei 14:00, el a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce efectua lucrări la un șanț pentru introducerea unei conducte de apă, pe raza localității Bogați. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire întrucât tone de pământ au căzut peste el și a murit asfixiat.

O echipă de muncitori lucra la aproximativ trei metri într-un șanț. Unul dintre ei a rămas în urmă să mai sape la fundație. Malul de pământ de câteva tone, deși asigurat, s-a surpat peste el și l-a prins dedesubt. Mai multe echipaje de salvatori au sosit la fața locului și au încercat să-l scoată.

 

La fața locului au intervenit de urgență polițiștii și echipaje medicale și de pompieri.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul de 47 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

63142568 a11c 4f71 afc0 be9a0cbf80c6 - (VIDEO) Argeșean mort după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare

În urma incidentului au fost deschise mai multe anchete, una dintre ele fiind a Inspectoratului Teritorial de Muncă din Argeș pentru a se afla dacă normele de protecția muncii au fost respectate, aceasta fiind principala cauză suspicionată de autorități, că nu s-ar fi asigurat malul de pământ care s-a surpat este muncitor.

Știrea inițială

Pompierii argeșeni intervin de urgență în comuna Bogați pentru a extrage o persoană care a fost acoperită de pământ, pe timpul unor lucrări la canalizare.

Potrivit ISU Argeș, bărbatul în vârstă de aproximativ 4 de ani este acoperit în totalitate de pământ

La fața locului intervin echipajele de la Detașamentele Pitești și Bradu, dar și de la Garda de Intervenție Topoloveni cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială cu un container multirisc, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

761a23a7 2a6f 42cf b130 06b55fda6c91 - (VIDEO) Argeșean mort după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare

Pompierii acționează pentru degajarea pământului și găsirea victimei.

După aproape trei ore, bărbatul a fost găsit de pompieri sub dărâmături. Aceasta se află la o adâncime de peste 3 metri. Din păcate, bărbatul a fost găsit fără funcții vitale.

În continuare, pompierii argeșeni intervin pentru degajarea pământului de lângă victimă.

Victima a fost identificată sub dărâmături și s-a îndepărtat pământul până în zona membrelor inferioare.
Aceasta se află la o adâncime de peste 3 metri.
Bărbatul nu prezintă funcții vitale, din păcate, posibile lividități cadaverice.”, transmite ISU Argeș

Știre în curs de actualizare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Anunț important pentru cetățenii din Mioveni!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bogați | Bradu | Comuna Bogați | Mioveni | Pitești | Topoloveni

Ultimele articole