BOGAȚI. Vești bune transmise de primarul Ion Gîrleanu

de | 06.12.2023 16:07 | Județean, Administrație

Primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu vine cu vești bune pentru o parte din părinții comunei.

Acesta a transmis un mesaj în mediul online în care a anunțat că părinții bebelușilor născuți după data 1 ianuarie 2023, pot ridica începând cu 14 decembrie suma de 2.000 lei, reprezentând stimulent pentru nou născuți.

Încă de la începutul activității mele de primar am fost preocupat de partea socială în ceea ce privește comunitatea noastră, încercând de fiecare dată, prin măsurile disponibile să îmbunătățesc condițiile de viață în comuna Bogați.
Consider că familia este principalul pilon într-o societate, iar bunul cel mai de preț al acesteia este copilul.
Începând cu data de 14.12.2023 părinții celor 24 de bebeluși născuți după data de 01.01.2023 pot ridica suma de 2.000 lei, așa cum a fost aprobată de Consiliul local Bogați, reprezentând stimulent pentru nou născuți.
Prin acest gen de acțiuni îmi doresc ca familiile să simtă sprijinul instituției noastre în creșterea copiilor care reprezintă viitorul localității.
Așteptăm cât mai mulți copii”, este mesajul transmis de primarul Ion Gîrleanu pe pagina de socializare. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Comuna Bogați | Ion Gîrleanu

Ultimele articole