Bradu. 8 octombrie campanie gratuită de sterilizare a câinilor și a pisicilor, la Geamăna

de | 27.09.2024 18:30 | Județean, Administrație, Din ediția tipărită

Ca să nu avem haite de câini pe stradă, ca să nu găsim cățeluși și pisoi aruncați pe marginea drumului, cea mai bună soluție este sterilizarea patrupedelor. Doar așa se poate stopa înmulțirea necontrolată a animalelor, ca să nu mai vorbim că este și o procedură obligatorie.

Pentru a veni în sprijinul comunității locale, lunar, Primăria Bradu organizează, în colaborare cu Asociația TIERHILFE HOFFNUNG și DSVSA Argeș, campanii de sterilizare și microcipare gratuită a animalelor de companie.

sterilizari Bradu

Următoarea sesiune de acest tip va avea loc pe data 8 octombrie. Cabinetele mobile pentru realizarea intervențiilor de sterilizare sunt amenajate în satul Geamăna, la Unitatea Militară.

Primăria Bradu va achiziționa microcipuri și carnete de sănătate și pentru patrupede. Microcipările gratuite vor fi realizate cu ajutorul doctorului veterinar Viorel Fetelea. După microcipare, animalele vor fi trecute în registrul de evidenţă al câinilor cu stăpân şi vor avea carnet de sănătate.

Următoarea campanie de acest tip, și ultima din 2024, este programată pe data de 7 noiembrie și va fi găzduită de Baza Sportivă din Bradu.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avertismentul hidrologilor! Risc de viituri pe râuri din Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Geamăna

Ultimele articole