Bradu. S-au demarat procedurile de achiziție și instalare a stațiilor de încărcare electrică!

de | 16.11.2023 10:25 | Administrație, Din ediția tipărită, Județean

Transportul verde, cu autovehicule electrice, trebuie susținut și prin existența unei infrastructuri de stații de încărcare, iar Primăria Bradu este una dintre administrațiile care participă la crearea acesteia.

Până pe data de 21 noiembrie sunt așteptate ofertele de la agenții economici pentru livrarea și montarea celor două stații de încărcare electrică ce vor fi amplasate în localitate, finanțarea fiind obținută prin PNRR. Acestea vor fi destinate atât microbuzelor de transport public local, cât și  celorlalte automobile cu acest tip de alimentare. Cele două stații vor fi amplasate pe str. Lacului și pe str. Primăverii, la intrarea în Târgul Săptămânal, fiind selectate locuri cu flux mare de cetățeni și vehicule.

Ofertantul câștigător va trebui să livreze echipamentele în 120 de zile de la semnarea contractului, să amenajeze spațiul, să monteze și să pună în funcțiune stațiile. O altă condiție este aceea ca stațiile să fie produse, cel mai devreme, în 2022.

Cele două stații de reîncărcare reprezintă doar o etapă din cadrul contractului finanțat prin PNRR, tot în cadrul acestuia urmând și achiziția unui microbuz electric și a unei stații de încărcare lente/standard.

 


Citiți, de asemernea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! O nouă înșelătorie pe internet

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole