BRomania NU a condus sub influența substanțelor psihoactive!

de | 29.01.2023 22:00 | Știri, Eveniment, Național

Întorsătură de situație astăzi, 29 ianuarie, după ce în urmă cu doi ani, actorul român Matei Dima, cunoscut și drept Bromania, a fost judecat, pentru că ar fi condus sub influența unor substanțe psihoactive, potrivit CANCAN.

Atunci, în martie 2021, acesta s-a ales cu o amendă penală de 10.000 de lei și a fost lăsat fără permis de conducere pentru fapta săvârșită.

Totuși, după doi ani de la eveniment, a fost făcut public documentul care arată rezultatele oficiale are analizelor toxicologice!

Astfel, conform raportului în care se află rezultatele analizelor de sânge și urină, BRomania nu s-a aflat sub influența substanțelor psihoactive când a fost tras pe dreapta de polițiști și testat cu aparatul DrugTest, potrivit sursei citate.

matei dima BROMANIA substante psihoactive - BRomania NU a condus sub influența substanțelor psihoactive!

Sursa Foto cancan.ro

Nu am fost sub influența niciunui drog sau a unei băuturi alcoolice la volan. Asta reiese și din raportul medical, dar și din cel al Poliției, întocmit la fața locului. Nu am pus nicio secundă în pericol siguranța nimănui în trafic sau oriunde și nu as face asta niciodată. Amenda penală este pentru o greșeală pe care am făcut-o cu două zile înainte să fiu oprit în trafic, acum doi ani”, a precizat Matei Dima pentru CANCAN.

Sursa Foto playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu la un apartament din Pitești! O femeie a fost intoxicată cu fum!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: