Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

de | 24.09.2023 09:00 | Din ediția tipărită, Importante, Județean, Lifestyle

  • Urmăriți, prindeți, capturați!

Toamna asta se numără burlacii, iar recolta de argeșeni râvniți și necăsătoriți se anunță a fi una destul de generoasă!

Nu garantăm însă că inimile lor nu sunt deja furate și că nu sunt angajați în relații temporare sau trainice și frumoase, singurul criteriu de selecție în această prezentare fiind doar lipsa verighetei. Avem două categorii de burlaci: cei care nu au experimentat încă instituția căsătoriei și cei care au fost pe acolo, s-au răzgândit și au revenit la statutul de celibatari.  

1. Vlad Barbu burlacii

Vlad Barbu

Vlad Barbu este unul dintre burlacii veritabili, greu de capturat. Personaj extrem de energic, cu inițiativă și opinii pertinente, cu un un simț al umorului debordant, deschis către business, amiciții și distracție, Vlad Barbu este cel care a dezvoltat și coordonat afacerea Toyota Râmnicu Vâlcea, construind una dintre cele mai puternice reprezentanțe din țară. Pe lângă proiectul din industria auto, acesta și-a dezvoltat propriul business în domeniul construcțiilor. Recent a apărut în mediul public ca antreprenor al unui proiect mult așteptat de către argeșeni, reabilitarea sediului Teatrului Așchiuță din Pitești, prin compania Zest Wind SRL. Experiența sa de business este destul de bogată și de diversificată, de la proiecte arhitecturale speciale, construcții din sfera imobiliară până la companii specializate în producția și montarea de hale industriale. Mai mult, Vlad Barbu este legat de numele Burger Van, Meat Busters și Fries Before Guys, fiind cel care a lansat primul food truck modern care are în portofoliu aceste mărci. Este pasionat de călătorii, natură și sport, practicând de la snorkeling la schi și motociclism.

2. Alexandru Gheorghe burlacii

Alexandru Gheorghe

Pasionat de mașini și viteză, Alexandru Gheorghe este unul dintre piloții de raliu din Argeș. Acesta este fiul lui Marian Gheorghe, fondatorul uneia dintre cele mai importante companii de transport auto din țară, Wheels Spedition. De raliuri este pasionat încă din copilărie, de când urmărea cursele de Formula 1, însă a muncit pentru a își îndeplini acest vis, fiind necesar ca, înainte de toate, să aibă rezultate academice foarte bune. De câțiva ani, Alexandru Gheorghe s-a implicat în coordonarea companiei Wheels Spedition și este foarte concentrat și pe dezvoltarea afacerii de familie.

3. Dragos Predescu burlacii

Dragoș Predescu

Mereu cu zâmbetul pe buze, dispus la dialog, Dragoș Predescu este avocat de profesie și, în prezent, este directorul Cancelariei Prefectului județului Argeș. Anterior a fost și subprefect, fiind cel mai tânăr posesor al acestei funcții de demnitate publică. În 2019, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și a devenit avocat stagiar. Până în octombrie 2021, când a fost numit subprefect de Argeș, a pledat în fața instanței în numeroase procese civile și penale. Încă din adolescență a făcut pasul spre politică și s-a remarcat prin acțiuni social-filantropice, fiind printre puținii voluntari care, la începutul pandemiei, a dus alimente și medicamente persoanelor vulnerabile sau fără sprijin. Este un tânăr cu inițiativă, care preferă să se implice și nu să stea pe margine.

4. Alin Calinescu2 burlacii

Alin Călinescu

Mereu atent la ținutele sale, cu o alură atletică și spirit artistic, pasionat de frumos, Alin Călinescu este artizanul tuturor spectacolelor care au făcut din Mioveni un reper în materie de evenimente. Din 2018, coordonează Centrul Cultural Mioveni și a reușit să rescrie misiunea acestei instituții, care nu doar formează și promovează tinere talente, dar aduce și plusvaloare urbei. Alin Călinescu este licenţiat în arte, profilul teatru, specializarea artele spectacolului de teatru şi are un masterat în domeniu. A fost și actor colaborator la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova. Este foarte ambițios și organizat, iar atunci când își propune ceva, face totul pentru a-și atinge obiectivul, acest aspect văzându-se clar în activitatea sa. Festivalul Analogue este unul dintre proiectele sale, iar anul acesta a bifat cea de-a doua ediție, care s-a bucurat de nenumărate aprecieri și recenzii pozitive din partea participanților.

5. Andrei si Cristian Stan - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Andrei și Cristian Stan

De pe listă nu puteau lipsi frații Andrei și Cristian Stan. Cei doi au crescut în sânul unei familii frumoase și unite, cu o mamă care este reper de eleganță și conduită, notarul și consilierul local Ana Stan, ceea ce înseamnă clar că și standardele lor privind femeia ce le va sta alături sunt foarte ridicate. Andrei Stan este o prezență mai discretă în mediul public, însă fratele său mai mic, Cristian, are o vizibilitate crescută. Acesta, în paralel cu profesia de notar, își cultivă și pasiunea pentru public speaking și dezvoltare personală. Este autorul a două cărți „Arta de a iubi” și „Gânduri pentru suflet”, având și numeroase evenimente publice în toată țara. Își pune inima pe tavă în fața cititorilor, descriindu-și experiența emoțională dureroasă și cum a reușit să iasă dintr-o relație toxică, oferind sfaturi prețioase despre cum să ajungi să te apreciezi și să ai relații sentimentale sănătoase.

6. Dragos Mihailescu2 2 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Dragoș Mihăilescu

Om de afaceri cu puternice businessuri în capitală și în județ, dar și cu o prezență la fel de puternică în social media, Dragoș Mihăilescu este pasionat de excursii în destinații scumpe, de bolizii puternici, de timpul petrecut cu prietenii săi, dar și de, atenție!, partenera sa superbă: influențărița Natasha Ioana. Oficial burlac, antreprenorul Hyatt Development 2011 este totuși foarte cuplat cu una dintre cele mai atractive prezențe feminine din social media. Urmăriți, așadar, înainte să încercați să capturați!

7.Radu Craifaleanu 1 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Radu Crăifăleanu

O apariție discretă, dar care nu poate trece neremarcată prin șarmul pe care îl emană, stomatologul Radu Crăifăleanu este printre primii pe listă! Președinte al filialei Argeș a Medicilor Stomatologi din România, medic în cadrul Clinicii Sindolor, acesta este specializat atât în medicină dentară, cât și în proceduri de beauty ce țin de estetica facială. A bătut mapamondul în lung și în lat, preferă destinațiile exotice și este un om plin de viață și de voie bună. Este clar un împătimit al sportului, knitesurfingul și tenisul fiind printre preferate.

8. Bogdan lazar 2 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Bogdan Lazăr

Bogdan Lazăr a intrat în notariat din 2004. Este foarte dedicat profesiei sale și apreciat pentru activitatea sa. Un tip mereu atent la imaginea sa, Bogdan Lazăr se dovedește a fi și o persoană foarte activă. Printre activitățile sale preferate se numără sesiunile de alergat și cele de ciclism pe distanțe impresionante. Ca și ceilalți burlaci din listă, este pasionat și de călătorii.

9. Andrei Riciu 2 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Andrei Riciu

Încă un medic pe lista burlacilor: Andrei Riciu! Acesta este dermatolog, unul mult mai cunoscut pentru intervențiile sale medicale pe zona de beauty. Este absolvent al Colegiului „Brătianu”, ulterior a urmat cursurile Universității  „Victor Babeș” din Timișoara. În 2013, a promovat examenul de licență cu media 9,96. Rezidențiatul l-a făcut la Spitalul Clinic Municipal Timișoara – Clinica de Dermatovenerologie și s-a întors în orașul natal, unde a fondat Clinica Dermalis by Dr. Riciu. Este un iubitor de animale, dar și de călătorii și sport. Recenziile sale pe linie profesională sunt impecabile, prezentând portretul unui personaj dedicat, empatic, carismatic și serios.

10. Alin Soica 1 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Alin Stoica

Din iunie 2021, conduce Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, cu delegație, iar din decembrie 2022, a fost numit cu drepturi depline, în urma concursului. Alin Stoica este magistrat din martie 2007, primul loc de muncă fiind la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Doi ani mai târziu, Alin Stoica s-a aflat pe lista magistraţilor lăudaţi de procurorul de atunci al României, actuala şefă a Parchetului European, Laura-Codruţa Kovesi, „pentru merite deosebite în perioada 2008-2009, rezultate din instrumentarea unui număr mare de cauze, un număr ridicat de rechizitorii, cauze complexe şi cu impact în comunitate”.

Are, practic, cea mai importantă poziție din procuratura argeșeană și, cel mai probabil, construcția unei cariere de succes l-a ținut până acum preocupat, rămânând pe lista burlacilor vânați ai Argeșului.

11. Alexandru Voican - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Alexandru Voican

Cunoaște toate tainele inimii în cel mai mic detaliu. Cardiologul Alexandru Voican este un reputat profesionist, la adresa căruia curg mesajele de apreciere. Are în portofoliu mii de proceduri de coronarografie diagnostică, arteriografie periferică, cateterism cardiac și angioplastii coronariene elective și în infarctul miocardic acut. În 2020, s-a alăturat echipei Spitalului Județean Militar de Urgență Pitești, dar profesează și în privat.

12. Cornel Popescu - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Cornel Popescu

Directorul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, este unul dintre tinerii intelectuali ai urbei. O enciclopedie ambulantă, un om de la care poți învăța ceva din fiecare conversație pe care o porți cu domnia-sa, s-a dovedit a fi un manager de succes, coordonând din 2015 această instituție. A preluat ștafeta de director la doar 29 de ani, devenind cel mai tânăr manager din țară al unei asemenea instituții muzeale. Printre obiectivele sale se numără promovarea turismului, atragerea turiștilor prin servicii de calitate și continuarea rolului pedagogic al muzeului prin promovarea unor programe educaţionale.

13 bis. Panait - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Andrei Panait

Știe jocul cu mingea, dar și cu inimile suporterițelor, fiind dintotdeauna unul dintre fotbaliștii noștri râvniți. Un vultur veritabil, Andrei Panait a reîntregit din acest sezon echipa lui de suflet, FC Argeș. Iubește natura și animalele și este unul dintre fotbaliștii cei mai apreciați de suporteri, dar și în vestiar. Pe Andrei nici măcar accidentul care l-a băgat pentru mult timp în ghips nu l-a făcut să renunțe la marea lui pasiune, întorcându-se pe teren și mai determinat.

La a doua burlăcie!

14. Marian Cazacu 5 1 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Marian Cazacu

Este un potent om de afaceri, șarmant, mereu în trend, un etern îndrăgostit de viață și frumos. Marian Cazacu este administratorul grupului de firme TBM. S-a dezvoltat inițial pe segmentul de construcţii metalice şi a intrat ulterior pe zona de imobiliare și pe crearea de parcuri industriale. Este un vânător-cuceritor, însă foarte discret în ceea ce privește viața sa privată. A experimentat și ce înseamnă căsnicia și are și copii foarte frumoși, cu care se mândrește, este chiar și un tânăr bunic. Marian Cazacu este o persoană foarte activă şi implicată, dovadă stând apartenenţa sa la diferite cluburi şi asociaţii, precum Ordinul European al Cavalerilor Vinului – Legatul Argeş și Rotary.

15. gherzan3 3 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Cătălin Gherzan

Fondatorul primei școli private din Argeș, Lexford Castel, format ca avocat, Cătălin Gherzan este o  persoană publică cunoscută în urbea noastră, atât prin activitatea instituției de învățământ pe care o coordonează, cât și prin cea politică. Mereu la curent cu noutățile, spirit critic și inovativ, Cătălin Gherzan nu mai este la prima sa condiție de celibatar. Are doi copii minunați, o fiică ce i-a călcat pe urme, îmbrățișând profesia de avocat, și un fiu care îi aduce multe motive de bucurie. Cătălin Gherzan, când nu este prins în mrejele politicii și când termină activitățile la Lexford, în care se implică personal, se ocupă și de aspectul său fizic și de sănătate, fiind un împătimit al antrenamentelor la sală.

qwe - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Mircea Șerban

A ajuns din nou pe lista burlacilor. Mircea Șerban este unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din urbe, care activează în domeniul construcțiilor. Exuberant și cu o nestăvilită sete de viață, acesta a revenit pe lista burlacilor anii trecuți. Pasiunea sa cea mai mare este baschetul, sport pe care l-a practicat și în care, ulterior, a devenit arbitru.

17. Razvan Constantin - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Răzvan Constantin

Răzvan Constantin, omul de afaceri și managerul din spatele businessului BMVIS Service, a revenit la rândul său pe piața liberă a burlacilor buni de vânat ai Argeșului. Absolvent de „Brătianu” și, ulterior, al unei facultăți de management din Brașov, acesta își împarte timpul între afacerea pe care o conduce, pasiunea pentru mașini și cele două fetițe pe care le are din prima căsătorie. Este perceput ca un personaj vesel și mereu activ, orientat și taman bun de vânat!

18. Marius Stefan - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Marius Ștefan

Șeful DNA Pitești, procurorul Marius Ștefan, a revenit și el în rândul burlacilor de vreo câțiva ani. Din aprilie 2022, coordonează activitatea Structurii Anticorupție din Argeș, după ce, timp de două mandate, în intervalul 2015 – 2021, a condus Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Este un profesionist desăvârșit, cu o carieră impecabilă și foarte aplicat, orientat către succes, după cum o dovedesc și rezultatele sale.

19. Ciprian Bold - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Ciprian Bold

Omul de afaceri Ciprian Bold a revenit, la rândul domniei-sale, în sfera celibatarilor buni de vânat. O prezență vie atât în business, cât și în social media, Ciprian Bold se remarcă prin poziții publice pertinente, prin iubirea față de cei doi copii cu care petrece timp împreună, dar și prin pasiunile pe care și le cultivă cu dedicare, ultima dintre acestea fiind motociclismul.

21. viorel enache - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Viorel Enache

Un alt doctor foarte cunoscut este pediatrul Viorel Enache. Când nu alină suferința vreunui copil ajuns la Urgența Pediatriei, se preocupă de administrația județeană, fiind și consilier județean. În paralel, conduce și PES Activists, Argeș, fiind un om foarte implicat în dezvoltarea județului.

23. Mihai capet2 - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Mihai Căpeț

Este artizanul festivalurilor rurale din Argeș. Mihai Căpeț, Măiță pentru prieteni, este cel care a deschis apetitul pentru asemenea evenimente, fiind în spatele Stonebird de la Corbii de Piatră și Budeasa Fest – evenimente care cresc de la an la an, atrăgând iubitori de rock și folk din toată țara. Este foarte dinamic și cu un simț al umorului foarte dezvoltat, fiind mereu responsabil cu buna dispoziție. Este multidezvoltat. Pe lângă pasiunea pentru muzică, acesta este pasionat și de mașini, fiind și copilot de raliuri, chiar și actor.

24. Dragos Serban - Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

Dragoș Șerban

Directorul Clubului FC Argeș se dedică pasionat misiunii pe care și-a asumat-o pentru creșterea și promovarea tuturor ramurilor sportive din Pitești, dar se bucură, la rândul său, la 43 de ani, și de statutul de celibatar al Argeșului, la care a revenit după un divorț. Vesel, mereu în acțiune, comunicativ și cu abilități manageriale confirmate, reprezintă, fără doar și poate, o partidă interesantă în vânătoarea de burlaci.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cu ce vine nou? Revolut caută specialiști din România

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole