Anunțul CFR. Călătorii nu vor putea cumpăra miercuri bilete online

de | 18.09.2023 18:39 | Lifestyle, Național

Cei de la CFR Călători anunță că aplicaţia de cumpărare online a biletelor va fi oprită miercuri, pentru lucrări complexe de mentenanţă. Astfel, potrivit anunţului companiei, călătorii nu vor putea cumpăra bilete online în data de 20 septembrie 2023, în intervalul orar 0:00 şi 24:00.

CFR Călători informează că, în data de 20 septembrie 2023, în intervalul orar 0:00 și 24:00, călătorii nu vor putea cumpăra bilete online. Aplicația de cumpărare online a biletelor va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanță. Pasagerii care au achiziționat bilete online pentru efectuarea călătoriei în data de 20 septembrie vor putea călători prezentând în tren, digital sau fizic, biletul format ”pdf” primit prin mail sau descărcat din aplicație înainte de ora 0:00 a zilei de 20 septembrie, transmit reprezentanții CFR Călători. De asemenea, călătorii care au cumpărate bilete online și care doresc modificarea/renunțarea călătoriei o pot face în afara acestui interval de întrerupere. ”Pentru orice problemă legată de acest aspect călătorii pot scrie la bileteonline@cfrcalatori.ro. CFR Călători mulțumește pasagerilor pentru înțelegere”, arată cei de la CFR Călători.

Foto descriptiv. Sursă foto: zcj.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Parada mușchilor la Mioveni. Măsoară-ți forța fizică la “Mioveni Street Workout Challenge – 2023”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători