Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu 2024. Peste 1100 de sportivi de pe trei continente vin la Pitești Arena

de | 16.09.2024 10:44 | Pitești, Administrație

Piteștiul devine din nou centru atenției pentru iubitorii de arte marțiale. Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, organizează, în perioada 19 – 22 septembrie, ediția cu numărul 19 a Campionatului Balcanic, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local al Municipiului Pitești.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești

Adminsitrația locală din Pitești amintește că acesta reprezintă al doilea eveniment de prestigiu din domeniul artelor marțiale pe care Pitești Arena îl găzduiește în acest an, după Campionatul European U16, U18 & U21 (5-7 aprilie). Vor concura peste 1.140 de sportivi, alături de aproximativ 40 de antrenori, 45 de arbitri și 20 oficiali. De menționat este faptul că la start vor fi prezenți participanți din trei continente, respectiv Europa, Asia și Africa. În ceea ce privește delegația tricoloră, România a câștigat precedentele două ediții ale Balcaniadei, în 2022 și 2023, ultima dintre ele având loc la Podgorica (Muntenegru).

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești

Iubitorii de arte marțiale și sport sunt așteptați în fiecare zi, în perioada 19 – 22 septembrie, la Pitești Arena, pentru a urmări cele mai intese momente pe care sportivii, reprezentanți ai peste 20 de țări, le vor avea pe suprafețele de concurs. Intrarea spectatorilor este liberă!

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sărbătoare duhovnicească la Catedrala Sfinții Apostoli din Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești | Pitești Arena | Primăria Municipiului Pitești