Campionatul European de Baschet U20. Cristian Gentea se întâlnește cu oficialii FIBA și echipele participante

de | 17.07.2024 11:35 | Lifestyle, Pitești

În Pitești este în plină desfășurare FIBA U20EuroBasket 2024, Division B, campionatul european de baschet pentru tineret la care participă 21 de echipe naționale, printre care și cea a României, anunță reprezentanții Federația Română de Baschet. Competiția se desfășoară până pe 21 iulie în Pitești Arena, Sala Sporturilor „Georgel Ziguli” (Trivale) și Sala Polivalentă din Mioveni, accesul la meciuri fiind gratuit.

Cu o zi înainte de disputarea sferturilor de finală, joi 18 iulie, de la ora 12:30, la sala de conferințe din cadrul Pitești Arena, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, și administratorul public al municipiului Pitesti, Lucrețiu Tudor, vor ura bun venit în “orașul lalelelor” oficialilor federației internaționale de baschet FIBA, precum și tuturor echipelor participante la competiție, conducătorii celor 21 de delegații sportive oficiale urmând să se întâlnească și cu președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală. Evenimentul va fi transmis în direct pe canalele online ale Primăriei Municipiului Pitești (YouTube, pagină Facebook), și este deschis reprezentanților presei, aceștia având ocazia să intre în dialog cu organizatorii, dar și cu participanții la evenimentul care a transformat în aceste zile municipiul Pitești într-un reper al baschetului masculin european.

FIBA U20 EuroBasket 2024 – Pitești Division B este o competiție organizată de Federația Română de Baschet, cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport, Primăriei Municipiului Pitești, Consiliului Local Pitești, Primăriei Orașului Mioveni și al clubului FC Argeș, susținut de Banca Transilvania, Getica 95, Regina Maria, Nike, Bilbor, Dragon Star Curier, Linksoft, Brenntag, AutoPalermo. Partenerii media ai evenimentului sunt TVR, GSP.ro, Agerpres și Kiss FM.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, argeșeni! Cod galben de instabilitate atmosferică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: