Campionatul European de Baschet U20 se joacă și la Sala Sporturilor Mioveni! Programul meciurilor!

de | 08.07.2024 13:30 | Lifestyle, Mioveni

Ne mai despart căteva zile până la începerea Campionatului European de Baschet pentru Tineret U20.
Un număr de 21 de echipe naționale, printre care și România, vor participa la competiție.
Așadar, în perioada 12 – 21 iulie, Sala Sporturilor Mioveni va găzdui o parte dintre meciurile organizate în cadrul FIBA U20 EuroBasket Division B 2024. Acestea se vor juca de la ora 15.30, 18.00 si 20.30.
Trebuie precizat că această competiție sportivă se va desfășura în paralel în trei locații din Pitești și Mioveni,dupĂ cum urmează:  Pitești Arena, Sala Sporturilor Trivale și Sala Sporturilor Mioveni.
Important! Accesul la meciuri este gratuit!
Organizatorii precizează că primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală, în timp ce următoarele clasate vor continua competiția cu meciurile de clasificare în partea inferioară a clasamentului.
De precizat că Naționala de tineret a României este repartizată în Grupa D a FIBA U20 EuroBasket 2024. Alături de România se află și Bulgaria, Estonia, Georgia și Albania, iar în primă fază a competiției, tricolorii vor evolua la Pitești Arena.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Mioveni | Pitești | Pitești Arena | Sala Sporturilor Mioveni | Trivale

Ultimele articole