La Câmpulung! Tânăr de 18 ani depistat de polițiștii rutieri conducând cu viteză excesivă

de | 19.05.2024 22:50 | Câmpulung Muscel, Eveniment

În ultimele 48 de ore polițiștii rutieri argeșeni au efectuat un număr de 707 testărcu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate, în total 536 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 112.315 lei. Totodată au fost reținute 58 de permise de conducere și retrase 52 de certificate de înmatriculare.

Alături de jandarmi și de reprezentanți ai altor instituții polițiștii au acționat cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Printre persoanele amendate și lăsate fără permis de conducere s-a numărat și un tânăr de 18 ani, din Slatina, județul Olt, care a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung,,zburând”cu autoturismul pe DN 73, în localitatea Mihăești. Acesta a fost depistat de RADAR cu viteza de 137 de km/h pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h.

Șoferul a primit amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto: IPJ Argeș

 

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ea este tânăra ucisă de iubit într-un apartament din Sibiu. Avea 21 de ani

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | DN 73 | Olt | Sibiu | Slatina