Un hoț care a intrat într-o locuință din Cluj, să fure, a omorât proprietara și a dat foc la tot!

de | 14.11.2023 22:27 | Eveniment, Știri

Un caz absolut șocant a avut loc la Cluj! Un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Cluj-Napoca, suspectat de omor calificat, tâlhărie şi distrugere a fost reținut, marți, de poliţiştii şi procurorii din Mureş.

Acuzatul a pătruns în locuința femeii şi, pentru că aceasta l-a văzut, a omorât-o.

Mai mult de atât, criminalul i-a incendiat locuinţa femeii, urmând ca pompierii ajunși la fața locului pentru lichidarea flăcărilor să aibă parte de o surpriză tragică, potrivit Digi24.

Aceștia au găsit cadavrul proprietarei, o femeie în vârstă de 58 de ani.

Pentru administrarea probatoriului, prin delegarea de către procurorul de caz a organelor de urmărire penală din cadrul IPJ Mureş, la data de 11 noiembrie 2023 au fost efectuate, în judeţele Suceava şi Bacău, trei percheziţii domiciliare. Au fost identificate bijuterii şi un telefon mobil, posibil să fi fost sustrase din locuinţa persoanei vătămate, dar şi alte mijloace de probă”, a informat IPJ Mureş.

Totodată, suspectul, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, a fost găsit pe raza judeţului Suceava.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mai apoi să fie arestat.

 

Foto Tulcea Noastra

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlien.ro

Elev de 16 ani din Pitești, plasat în control judiciar! A bătut un alt minor la liceu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău | Cluj | Cluj-Napoca | Suceava | Tulcea