Carmen Dan, președintele MRS: ”Dorin, eu și Liviu Dragnea te asigur că te vom sprijini!”

de | 21.05.2024 21:23 | Județean, Politic

Dorin Mărășoiu, președintele Partidul Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș, și candidatul pentru funcția de președintele al Consiliului Județean Argeș, are susținerea lui Carmen Dan și a lui Liviu Dragnea. Mărășoiu a reușit să contribuie la programul de guvernare propus de MRS, program ce ”are menirea de a salva România”.

Sursă foto: screenshot Facebook Dorin Mărășoiu.

”Salut, sunt Carmen Dan președintele Partidului Mișcarea România Suverană.

Îl am alături de mine pe Dorin Mărășoiu, candidatul nostru la Consiliul Județean Argeș. Așa cum știți cu sprijinul lui Liviu Dragnea, noi avem un program de guvernare care are menirea de a salva România.

Dorin a contribuit în mare măsură la construirea acestui program, care este în fapt continuarea programului început de Liviu Dragnea în 2016. Așa cum cunoașteți, noi vom sprijini orice regiune din această țară. Și pentru Argeș, Dorin, a adus un plus prin propunerea a două programe importante despre care vreau să vorbească chiar el!”, a precizat președintele MRS, Carmen Dan, într-un mesaj video de susținere a lui Dorin Mărășoiu.

”Cele două proiecte mari vor fi prinse în programul de guvernare”

”Bună ziua dragi argeșeni! Astăzi am plăcerea să vă anunț încă o dată cele două proiecte mari, așa cum am promis vor fi prinse în programul de guvernare, deci o siguranță în plus că aceste două proiecte vor fi realizabile în viitor. Este vorba de zona Topoloveni, Leordeni, Călinești, care suferă masiv din cauza râului Argeș și este necesar să construim un baraj la Leordeni, unde era prevăzut mai din timp, ca să asigurăm refacerea zonei și să asigurăm creșterea agriculturii în acea zonă. Iar al doilea proiect ține de dezvoltarea turismului în zona Curtea de Argeș și Transfăgărășan prin readucerea din întuneric sau dintr-o perioadă mai trecută a unui proiect important pentru Transfăgărășan, construirea a 50.000 de locuri de cazare și 150 de km de pârtii. Proiect care există din perioada socialistă, dar pe care noi vrem să-l repunem pe tapet pentru că este un proiect care privește locuitorii județului Argeș și zeci de mii de locuitori care vor câștiga după aceste două proiecte importante pentru argeșeni”, a punctat Dorin Mărășoiu.

În final Carmen Dan, președintele MRS, a subliniat: ”Dorin, eu și Liviu Dragnea te asigur că te vom sprijini! Succes , atât în bătălia electorală care te așteaptă, cât și în implementarea acestor programe importante pentru argeșeni”.

Comandat de MRS Argeș, publicat de SC MB Agency Complete SRL, CMF: 21240098.

Sursă foto: screenshot Facebook Dorin Mărășoiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

PRM Argeș și Mișcarea Națională Argeș îl susțin pe Dorin Mărășoiu la CJ Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Carmen Dan | Dorin Mărășoiu | Leordeni | Liviu Dragnea | Topoloveni | Transfăgărășan