Cătălin Gherzan: „Contextul internațional cere un lider puternic și respectat, iar acesta nu poate fi decât Mircea Geoană”

de | 21.10.2024 07:44 | Județean, Politic

Omul de afaceri Cătălin Gherzan a fost prezent la vizita lui Mircea Geoană, în Argeș, cu prilejul prezentării viziunii sale pe termen lung pentru România. În calitate de președinte al Partidului România în Acțiune (PRA), filiala Argeș, Gherzan îl susține pe Mircea Geoană la președinție, considerând că este alternativă onorabilă.

„Îmi exprim cu toată convingerea sprijinul pentru candidatura  domnului Mircea Geoană la funcția de președinte al României. Alegerea lui Mircea Geoană reprezintă, în opinia mea, o șansă reală de a aduce țara noastră pe drumul progresului, al stabilității și al integrării profunde în Europa. De-a lungul carierei sale politice și diplomatice, domnul Geoană a demonstrat nu doar competență și integritate, ci și o viziune clară pentru viitorul României. Experiența sa vastă în politica externă și în diplomație, consolidată prin funcțiile deținute la nivel internațional, îl face candidatul ideal pentru a reprezenta România pe scena globală, într-o perioadă în care contextul  internațional cere un lider puternic și respectat. Viziunea sa se bazează pe o Românie unită, modernă și puternică, o țară în care fiecare cetățean are șanse egale de succes și prosperitate.”, a declarat Cătălin Gherzan, candidat al PRA la Senat.

Material realizat de Iulia Bădulescu.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan: ”Aș vota, în 2024, Mircea Geoană președinte!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole