Cătălin Gherzan: ”La prezidențiale, Geoană este preferat, detașat față de restul”

de | 01.07.2024 07:34 | Din ediția tipărită, Național, Politic

Alegerile prezidențiale sunt, la acest moment, o mare necunoscută. Ceea ce încurcă partidele, în special pe cele mari, este candidatura lui Mircea Geoană, creditat cu șanse mari din postura de independent. PSD i-a făcut lui Geoană invitația de a candida din partea partidului, doar că Geoană nu mai vrea să audă de revenirea la origini și a transmis PSD că e liber să îl susțină. Social-democrații sunt însă prea orgolioși ca să nu aibă un candidat cu carnet de partid, drept care încă mai așteaptă să vadă dacă îngrașă Ciolacul în ajun.

La PNL, lui Ciucă a început să-i placă ideea de a fi candidat la președinție, indiferent de ceea ce spun sondajele. Se vehiculează și scenarii precum Ciucă – președinte și Ciolacu – premier, doar că mulți pesediști nici nu admit să voteze cu un liberal sau să nu găsească o soluție câștigătoare acum, când au cea mai mare șansă. Omul de afaceri Cătălin Gherzan crede că Geoană este omul-cheie al acestor alegeri și că am putea avea surpriza ca anul acesta să fie anul independenților.

”Urmează alegerile ce stabilesc locul României pe harta lumii și care ar trebui să facă diferența între un politician de rând și un diplomat pregătit să ducă interesele României la un alt nivel. La prezidențiale, Geoană este preferat, detașat față de restul. Apreciez faptul că electoratul a înțeles diferența dintre profesioniști și restul. Din categoria «restul», am tot avut. Vrem profesioniști în funcții publice!”, a declarat Cătălin Gherzan.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan, despre sondajele politice: ”Se merge pe manipularea poporului în interesul colegilor de partid”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole