Celine Dion se simte din ce în ce mai rău: „Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”!

de | 16.06.2023 16:30 | Eveniment, Național, Știri

Celebra cântăreață, Celine Dion, se simte din ce în ce mai rău.

Artista, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit, afecțiune neurologică rară care provoacă încordarea necontrolată și progresivă a mușchilor.

Din cauza afecțiunii, sunt șanse mici ca ea să mai încânte oamenii direct de pe scenă.

Potrivit surselor apropiate ale artistei, starea sa de sănătate este din ce în ce mai precară, iar din acest motiv a fost nevoită să-și amâne sau chiar să își anuleze mai multe concerte.

O apropiată a cântăreței spune că se simte mai rău decât pare „Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”, transmite Spynews.

Deși este sub supraveghere constantă și are parte de îngrijirea celei mai bune echipe de medici, situația lui Celine Dion nu este deloc una bună.

Celine suferă foarte mult. Are cea mai bună echipă medicală pe care o poate cumpăra cu bani, dar lucrurile nu arată bine. Boala ei este incurabilă. Și oricât de mult a lucrat la asta cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se îmbunătățește”, au mai spus apropiații artistei, potrivit romaniatv.net

sursă foto bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean de 20 de ani a băut bine și s-a urcat la volan! A ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Celine Dion