Centrul Cultural Pitești. Programul evenimentelor din perioada 1-4 octombrie

de | 01.10.2024 09:14 | Județean, Cultură

  • Noi evenimente anunțate de Centrul Cultural Pitești!
Instituția organizează, în perioada 1-4 octombrie evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.
Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
✔️ Prelegerea cu tema „Despre Adolescenți și nu numai…”, susținută de psihologul Codruța Drăgan, eveniment care va avea loc marți, 1 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Iată care sunt evenimentele anunțate în perioada 1-4 octombrie 2024:
✔️ Conferința cu tema „Aspecte oculte ale nazismului”, în cadrul proiectului cultural „Culisele istoriei – Societăți secrete și mari inițiați”, susținut de scriitorul Cristian Cocea, directorul Direcției pentru Cultură Argeș, eveniment care va avea loc marți, 1 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dialogul cu tema „Din culisele culturii piteștene”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe sociologul și scriitorul Octavian Mihail Sachelarie, eveniment care va avea loc miercuri, 2 octombrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Să păstrăm acuratețea limbii române!”, susținută de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Lucia Elena Locusteanu, eveniment care va avea loc joi, 3 octombrie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Medicină de urgență, implicare și suferință”, în cadrul proiectului “Ferestre Culturale”, coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber, avându-l invitat pe dr. Alkhozondar Hani, medic ortoped, eveniment care se va desfășura joi, 3 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Mai multe detalii despre evenimente pe pagina de Facebook Centrul Cultural Pitești :https://www.facebook.com/centrulculturalpitesti/posts/1271204333836960 sau pe website: https://centrul-cultural-pitesti.ro/informare-23-27…/
Foto: Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Filarmonica Pitești | Pitești

Ultimele articole