Cercetări în cazul bărbatului decedat azi, 31 mai la Valea Mare Pravăț

de | 31.05.2024 18:51 | Județean, Eveniment

Sfârșit tragic pentru un argeșean care a fost prins sub un mal de pământ, astăzi în timp ce efectua lucrări de canalizare. Acesta avea doar 37 de ani

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați astăzi, 31 mai, în jurul orei 15:30, cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a fost prins sub un mal de pământ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje medicale și de pompieri.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.”, precizează reprezentanții IPJ Argeș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 37 de ani, din Aninoasa, lucra la societatea care efectua lucrări pentru introducerea unei conducte de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț.

„Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.”, mai transmite IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

ARGEȘ. Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața după ce a fost surprins sub un mal de pământ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aninoasa | Argeș | Priboieni | Valea Mare

Ultimele articole