USR cere RA-APPS să publice lista persoanelor care stau în vilele instituției

de | 11.09.2024 13:09 | Național, Politic

Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR, a depus astăzi o solicitare oficială către Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), cerând clarificări și transparență cu privire la lista imobilelor deținute și a persoanelor care beneficiază de locuințe de serviciu și de protocol, potrivit comunicatului remis presei.

”Klaus Iohannis se pregătește să își încheie mandatul și să beneficieze de o astfel de locuință. Este inacceptabil ca, în România anului 2024, RA-APPS să investească în secret milioane de euro din bani publici într-o reședință de lux, fără licitații și fără transparență, în timp ce spitalele se prăbușesc, școlile încă sunt subfinanțate, iar românii abia se descurcă după valul de scumpiri care nu se mai oprește”, a declarat Ionuț Moșteanu, potrivit sursei citate.

De asemenea, potrivit coimunicatuilui primit, în solicitarea sa, Ionuț Moșteanu a cerut:

  1. Lista completă a imobilelor deținute de RA-APPS și situația persoanelor care le ocupă: Moșteanu a solicitat detalii despre toate locuințele de serviciu și de protocol, pentru a clarifica cine beneficiază de aceste facilități și în ce condiții
  2. Identificarea persoanelor care nu mai sunt îndreptățite să ocupe locuințe de serviciu.

”Este timpul să aflăm pentru ce persoane sunt aceste investiții în lux ale RA-APPS. Vom continua să cerem clarificări și să luptăm pentru ca banii publici să fie folosiți pentru toți românii, nu doar pentru niște privilegiați”, a concluzionat Ionuț Moșteanu.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB IOnut Mosteanu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cu ce oameni ies partidele din ARGEŞ la înaintare la ALEGERILE PARLAMENTARE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Moșteanu | Klaus Iohannis

Ultimele articole