Cetățean străin reținut după ce a furat o brățară de aur dintr-un magazin din Pitești

de | 19.09.2024 18:47 | Județean, Eveniment, Importante

Un cetățean străin a fost reținut de polițiștii piteșteni, după ce a furat o brățară în valoare de peste 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Argeș, pe 18 septembrie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost alertați că într-un complex comercial din municipiu a fost observată o persoană care corespundea semnalmentelor unui individ căutat pentru furt. În data de 12 septembrie, acesta ar fi sustras o brățară din aur dintr-un magazin din Pitești.

Polițiștii Secției 4 Pitești s-au deplasat imediat la fața locului și l-au identificat pe bărbatul în cauză. În urma controlului corporal, asupra acestuia a fost găsită o brățară care părea a fi din metal prețios și care avea atașată o etichetă specifică bijuteriilor.

Ulterior, au fost efectuate verificări la magazinele de profil din centrul comercial, fiind identificat magazinul de unde brățara în cauză fusese sustrasă, bunul având o valoare de aproximativ 14.000 de lei.

Bărbatul depistat, de 39 de ani, cetățean străin cu rezidență în România, a fost dus la sediul poliției, pentru verificări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Conflict la sediul unei instituții din Curtea de Argeș! Un tânăr de 28 de ani a fost reținut 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | Pitești

Ultimele articole