Cine a câștigat contractul? Transfăgărășanul ar putea fi deschis o perioadă mai lungă din an

de | 17.10.2023 17:38 | Național, Administrație

Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunțat că a fost desemnat câștigătorul contractului pentru Elaborarea Documentației de avizare a lucrărilor de modernizare a DN7C, între km 104 și km 130,8.

Vă reamintim, că la începutul lunii august CNAIR a anunțat că au fost primite trei oferte pentru contractul de proiectare aferent lucrărilor de modernizare a DN 7C – Transfăgărăşanul, lucrări care au ca scop menţinerea circulaţiei rutiere deschisă pe o perioadă mai lungă din an. Cei trei ofertanți au fost: Rutier Conex XXI S.R.L., Specialist Consulting SRL și Total Business Land SRL.

Sursă foto: Facebook Cristian Pistol

”A fost desemnat astăzi câștigătorul contractului pentru Elaborarea Documentatiei de avizare a lucrărilor de modernizare a DN7C (Transfăgărășan), între km 104 și km 130,8!

Compania RUTIER CONEX XXI SRL, are la dispoziție 8,4 milioane de lei (fără TVA) și 12 luni pentru a finaliza contractul.

Doresc astfel să aplicăm soluții tehnice care să permită circulația în condiții de siguranță pe Transfăgărășan pentru o perioada cât mai lungă din an, între Piscu lNegru și Cabana Bâlea Cascadă.

Contractul, finanțat prin Programul Transport 2021-2027 (PT), va putea fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea acestora”, a scris astăzi Cristian Pistol pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Pistol.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Iată ce localități au primit finanțare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR

Ultimele articole