Circula într-o comună din Argeș cu 124 km/h! Bucureștean lăsat fără permis

de | 11.10.2024 16:20 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 54 de ani, din București, a devenit pieton pentru următoarele patru luni după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă într-o comună din Argeș.

Ieri, 10 octombrie, bucureșteanul conducea un autoturism pe DN 73, iar pe raza comunei Schitu-Golești a fost înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 124 de km/h (cu 74 peste limita legală).

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație pe un sector de drum cu viteza legală de 50 km/h, bărbatul s-a ales cu amendă, dar și cu permisul reținut pentru 120 de zile.

Nu a fost singurul care a rămas fără permis. Tot ieri, un bărbat de 35 de ani, din Șuici, a devenit pieton  după ce a plecat la plimbare cu mașina, deși băuse.

În timp ce se afla pe raza localității de domiciliu, tânărul a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii argeșeni au continuat activitățile educativ-preventive cu elevi din Pitești și Băbana

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | DN 73 | elevi