Circulație îngreunată pe DN 7 din cauza lucrărilor

de | 25.06.2024 11:00 | Lifestyle, Național

Atenție!

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române ianunță că astăzi, 25 iunie pe DN 7, tronsonul kilometric 208 – 214, pe raza localităților Brezoi – Călinești, județul Vâlcea, se lucrează la aplicare marcaje rutiere.

Traficul se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers în zona utilajului de aplicat marcaje.

Lucrările vor fi până la ora 18.00.

De asemenea tot pe raza localității Brezoi, județul Vâlcea, pe tronsonul kilometric 208-208+200 metri, în intervalul orar 19.00 – 06.00, vor fi efectuate lucrări de asfaltare, iar circulația rutieră va fi îngreunat pe ambele sensuri, dirijată prin indicatoare rutiere

INFOTRAFIC mai anunță totodată că în intervalul orar 19.00 – 06.00, pe DN 7, între kilometrii 214 – 225, pe raza localităților Călinești-Robești, județul Vâlcea, se execută reparații asfaltice, iar circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicațiile piloților de circulație, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depășire a coloanelor de autovehicule.

 

Foto Digi 24

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trafic restricționat pe A1 Pitești – București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Centrul INFOTRAFIC | Digi | Vâlcea

Ultimele articole