Circulație temporar închisă pe A1 București – Pitești, pe 20 august

de | 19.08.2024 16:36 | Eveniment, Județean

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță măsuri temporare de închidere a traficului pe Autostrada A1, București – Pitești, marți, 20 august 2024. În intervalele orare 10:00 – 10:05, 10:15 – 10:20 și 10:30 – 10:35, circulația va fi suspendată la kilometrul 104+300 de metri, în zona localității Oarja, județul Argeș, pe ambele sensuri de deplasare.

Aceste restricții de circulație sunt necesare pentru a permite lucrările de relocare a rețelelor de medie și joasă tensiune, parte din proiectul „Drum Expres Craiova – Pitești”. CNAIR recomandă șoferilor să își planifice călătoriile în conformitate cu aceste intervale de întrerupere a traficului și să respecte semnalizarea temporară care va fi amplasată în zonă.

Autoritățile reamintesc conducătorilor auto să fie atenți și să urmeze indicațiile poliției rutiere și ale echipelor de lucru pentru a evita orice incidente sau întârzieri suplimentare.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnalizările temporare instituite și să ruleze cu atenție sporită.

Foto descriptiv: AV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 20 de ani, prins conducând un autocamion cu cartela tahograf a altei persoane

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole