Clinica Dr. Gupta by Luy Esthetic Art: ,,Realizăm zâmbete sănătoase”

de | 21.06.2024 14:45 | Lifestyle, Pitești

Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART este locul unde medicii specialiști pot diagnostica și trata afecțiunile ce intră în sfera chirurgiei plastice dar și a medicinei dentare.

clinica Dr. Gupta by Luy Esthetic
Clinica oferă servicii de:
  • stomatologie
  • estetică facială
  • chirurgie plastică
  • ortopedie.
Tratamente Dentare Luy Esthetic Art

Clinica asigură tratamente stomatologice eficiente și minim invazive, folosind tehnologii de ultimă generație.

La Clinica LUY ESTHETIC ART, sanatatea orala este supravegheată la toate categoriile de vârstă, atat prin aplicarea tratamentelor profilactice, conservatoare, și ortodontice, cât și prin gama completă de măsuri de terapie stomatologică.

clinica Dr. Gupta by Luy Esthetic

Reprezentanții clinicii vă oferă servicii complete care includ toate tratamentele specifice unei clinici moderne:

  • Profilaxie,
  • Protetica,
  • Ortodontie,
  • Endodontie,
  • Pedodontie,
  • Parodontologie.

„Suntem pregatiti mereu să vă oferim solutii de calitate superioara pentru problemele stomatologice. Pentru realizarea și menținerea unui zâmbet frumos și sănătos lucrăm în colaborare cu dumneavoastră pentru creearea unui tratament personalizat”, au transmis reprezentanții clinicii pe site-ul lor.

clinica Dr. Gupta by Luy Esthetic

Clinica LUY ESTHETIC ART va oferă de asemenea solutia atunci cand v-ați pierdut un dinte sau mai mulți iar răspunsul la aceste probleme este implantul dentar.

Ce trebuie să știți în cazul implanturilor dentare este că lucrările nu se sprijină pe dinti, spre deosebire de punțile dentare clasice, unde dintii invecinați sunt șlefuiți.

Medicul stomatolog stabilește, în urma unui consult dentar, primii pași pentru implantul dentar: examen radiologic și analize de sange.

La examenul radiologic se obțin informații exacte despre cantitatea de os care urmează să primeasca implantul dentar. De asemena se poate stabili daca este nevoie de o eventuală adiție osoasă. De precizat că implantul se lasă în os între 4 – 6 luni.

clinica Dr. Gupta by Luy Esthetic

Reamintim totodată că la clinica LUY ESTHETIC ART se fac de asemenea tratamente stomatologice pentru remedierea unui zâmbet perfect.

Puteți opta pentru:

  • Fațete dentare – acestea sunt produse din portelan dentar de calitate si au rolul de a imbunatati estetica unuia sau mai multor dinti.
  • Albire dentară – este o metoda profesionala de albire a dintilor, rapida, sigura si nedureroasa. Este unul din cele mai solicitate servicii dentare, datorita importantei tot mai mare pe care oamenii o acorda infatisarii exterioare.

clinica Dr. Gupta by Luy Esthetic

  • Bijuterii dentare – pentru a scoate in evidenta o dantura frumoasa si armonioasa se folosesc bijuteriile dentare. Procedura este nedureroasa si nu afecteaza integritatea dintelui.
  • Tatuaj dentar – poate varia in functie de suprafetele dentare si este aplicat atat pe dintii laterali cat si pe cei frontali.

 

clinica Dr. Gupta

.Specialistii clinicii consideră că fața unei persoane este identitatea frumuseții iar pentru un ten sănatos și frumos, trebuie să țineți cont de cele mai mici detalii estetice, de aceea este important să acordați o atenție deosebită

Dacă vă gândiți să faceți o schimbare la aspectul dumneavoastră, specialiștii clinicii DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART. vă stau la dispoziție.

Este locul unde medicii specialiști pot diagnostica și trata afecțiunile ce intră în sfera chirurgiei plastice, dar și a esteticii faciale. Și da vorbim și de proceduri non-chirurgicale!

Mai multe detalii puteți afla di  materialul următor de pe anchetaonline.ro

Vreți să aveți buze perfecte? Faceți o programare la clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART | Clinica LUY ESTHETIC ART

Ultimele articole