Clinica de Medicină Dentară Dr. Teo – Zâmbim oricând împreună!

de | 14.08.2024 18:18 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Clinica Dentară Dr. Teo a fost deschisă în urmă cu 8 ani și a adus pe piața de profil un concept nou: Open to SEE!

Acesta vine în sprijinul pacienților și îi ajută crescându-le gradul de încredere prin transparența actului medical. Pacienții au siguranța că nevoile lor sunt îndeplinite, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, simțindu-se confortabil pe tot parcursul vizitei la clinică.

Din anul 2021, Clinica Stomatologică Dr. Teo și-a schimbat locația, într-o casă nouă, situată pe trei nivele. Investiția s-a ridicat la peste 3 milioane de euro și a cuprins 12 cabinete stomatologice complet utilate, laborator digital de tehnică dentară, sală de chirurgie și 2 computere tomograf.

Dr. ANGHELIN TEOFIL - Clinica de Medicină Dentară Dr. Teo – Zâmbim oricând împreună!

Pentru a le asigura pacienților îngrijiri de cea mai înaltă calitate, Clinca de Medicină Dentară Dr. TEO are la bază o echipă solidă de medici care identifică nevoile individuale ale tuturor celor care apelează la serviciile din cadrul clinicii. Plecând de la acest deziderat, echipa de medici concepe un plan de tratament individualizat care ține cont atât de particularitățile clinice, cât și de dorințele și așteptările pacientului. Se investește continuu în tehnologie revoluționară, iar medicii participă frecvent la cursuri de perfecționare medicală atât în țară, cât și în străinătate. Având ca scop acoperirea unei palete cât mai largi de afecțiuni, Clinica Dr. Teo integrează toate SPECIALIZĂRILE aferente acestei arii:

  • Implantologie
  • Chirurgie
  • Pedodonție
  • Endodonție microscopică
  • Ortodonție
  • Protetica
  • Estetică dentară
  • Servicii conexe asociate
  • laborator digital de tehnică dentară și radiologie dentară (radiografii retroalveolare, radiografii panoramice, computer tomograf)

ÎN CURÂND

Serviciu de analgo-sedare (anestezie intravenoasă) ce induce scăderea controlată a stării de conștiență, permițând tolerarea unor proceduri neplăcute cu menținerea controlului funcției cardio respiratorie de către pacient.

Deși oferă servicii stomatologice bazate pe cazuri de reabilitări orale implantologice complexe, Clinica de Medicină Dentară Dr. Teo își propune să fie o clinică de medicină dentară de familie, care se concentrează pe îngrijirea dentară preventivă și curativă a întregii familii, de la copii la adulți și vârstnici. Echipa de medici care își desfășoară aici activitatea consideră că este important ca fiecare membru al familiei să beneficieze de o îngrijire dentară adecvată, astfel încât să se obțină o sănătate medicală optimă și să se prevină apariția unor afecțiuni dentare.

Pentru echipa de medici din cadrul clinicii Dr. Teo, planul de tratament stomatologic reprezintă un pas fundamental înainte de a începe orice intervenție, oricât de complexă ar fi aceasta. Desfășurându-și activitatea sub logo-ul „Zâmbim oricând împreună”, echipa medicală de la Dr. Teo își reconfirmă dorința de a avea o relație consolidată medic-pacient. Specialiștii pun de asemenea accent pe informarea corectă a pacienților, astfel încât ei să poată evalua în parametrii reali beneficiile, dar și riscurile actului medical.

Prevenția în cazul pacienților care au anxietate în cadrul vizitelor la dentist este uneori imposibilă, însă noile tehnologii pot face ca experiența pe scaunul stomatologic să nu mai constituie un motiv de teamă și stres. Terapia cu laser Waterlase folosită în cadrul clinicii Dr. Teo este una dintre acestea, iar printre beneficiile pe care le are se numără reducerea semnificativă a sângerărilor, inflamația post operatorie și durerea post tratament, reducerea semnificativă a nevoii de retratare, reducerea timpului de intervenție, eliminarea riscului apariției unei infecții și sterilizarea zonei pe care acționează.

Tel.: 0736.407.404

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Dr. TEO – Importanța igienizării dentare profesionale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: clinica Dr. Teo

Ultimele articole