Clinica NeuroHope oferă SERVICIU GRATUIT DE „SECOND OPINION” în neurochirurgie și ortopedie

de | 04.04.2025 23:35 | Lifestyle, Din ediția tipărită, Național

În orice diagnostic, mai ales la cele complicate, ne dorim o a doua opinie, însă uneori costurile sunt prea mari pentru a duce mai departe acest demers.

Clinica NeuroHope din București face un anunț în premieră în sistemul medical și vine cu un serviciu gratuit de „second opinion” în neurochirurgie și ortopedie.

Neurohope - Clinica NeuroHope oferă SERVICIU GRATUIT DE „SECOND OPINION” în neurochirurgie și ortopedie

NeuroHope este fondată în 2017 de către doi prestigioși neurochirurgi, Dorin Bică și Ionuț Gobej, cel din urmă fiind argeșean, absolvent al Colegiului Național „I.C. Brătianu”. Doctorul Ionuț Gobej este medic primar neurochirurg, cu supraspecializare în neurochirurgie cerebrală, vasculară și spinală. Clinica NeuroHope este specializată în tehnici de neurochirurgie minim invazive cerebrale şi spinale.

„La NeuroHope înțelegem cât de importantă este o a doua opinie în cazurile complexe neurochirurgicale sau ortopedice. Prin serviciul Second Opinion îți oferim posibilitatea de a primi o evaluare medicală gratuită din partea echipei noastre de specialiști, pe baza dosarului tău medical.”, anunță NeuroHope.

NeuroHope Ionut Gobej - Clinica NeuroHope oferă SERVICIU GRATUIT DE „SECOND OPINION” în neurochirurgie și ortopedie

În mesajul său, reprezentanții clinicii oferă informații complete despre modul în care trebuie transmise documentele pacientului:

„Ce ne poți trimite?

  • RMN-uri / CT-uri / angiografii
  • Documente medicale (.pdf sau poze clare)
  • Fișiere arhivate .zip / .rar cu investigații complete

Pentru a răspunde cât mai eficient solicitărilor și a prioritiza urgențele medicale, vă rugăm să ne transmiteți informații complete:

» Trimiteți investigațiile imagistice (RMN/CT) complete, nu doar interpretarea acestora.

» Precizați numele pacientului și datele de contact ale persoanei de legătură (inclusiv un număr de telefon la care medicul vă poate contacta).

» Dacă trimiteți documentele în mai multe e-mailuri, menționați în fiecare adresa de e-mail de pe care ați transmis anterior.

» Descrieți simptomele, antecedentele medicale relevante, tratamentele sau suplimentele pe care le urmați și eventualele alergii.

» Asigurați-vă că imaginile sunt încărcate corect, iar documentele fotografiate sunt clare și lizibile.

» Arhivați tot conținutul CD/DVD-ului cu examinarea IRM și/sau CT și/sau angiografie digitală și/sau alte documente medicale într-o arhivă .zip sau .rar

Nu lua o decizie singur – cere o a doua opinie medicală! Trimite investigațiile și documentele medicale, iar noi revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp: https://neurohope.ro/second-opinion/”, se mai arată în anunț.

 

Foto: ediția tipărită

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nu știți ce să faceți cu medicamentele expirate? Aveți programul de colectare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole