CNAIR anunță posibile întreruperi în emiterea rovinietei și peajului prin SIEGMCR

de | 23.07.2024 13:20 | Administrație, Național

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania S.A informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că, miercuri, 24.07.2024, în intervalul orar 00:00 – 02:00, emiterea rovinietelor și peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată sau întreruptă. Asta pentru că se fac lucrări de update ale echipamentelor de comunicații din centrul de date.

Lucrările pot afecta traficul vehiculelor prin punctele de trecere a frontierei, anunță cei de la CNAIR. Astfel, participanții la trafic sunt sfătuiți să își achiziționeze rovinieta în avans.

De asemenea, reprezentanții CNAIR reamintește că peajul poate fi plătit până cel târziu la ora 24: 00 a următoarei zile în care a fost efectuată trecerea.

În aceste condiții, traficul vehiculelor prin punctele de trecere a frontierei în acest interval de timp poate fi îngreunat. Reamintim utilizatorilor că rovinieta poate fi achiziționată în avans, cu până la 30 de zile înainte de data de început a valabilității, iar peajul poate fi achitat până cel târziu la ora 24: 00 a următoarei zile în care a fost efectuată trecerea.”, transmit reprezentanții CNAIR

Foto descriptiv ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Penitenciarul Mioveni angajează!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni