Sute de argeșeni au fost în Piața Primăriei. Colindătorii au adus tradițiile la Târgul de Crăciun Pitești

de | 22.12.2023 12:20 | Pitești, Lifestyle

Încă o seară de poveste, în prag de sărbători, s-a scris joi în Piața Primăriei din Pitești. ”Argeșul autentic” a revenit la Pitești! Grupurile de colindători din Argeș au adus tradițiile în mijlocul orașului, la Târgul de Crăciun Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Crăciunul de altădată, plin de tradiții, dansuri, colinde și obiceiuri străvechi, a prins viață din nou, în Pitești. Grupurile de colindători din Argeș au adus căldura și miracolul tradițiilor păstrate din bătrâni, în mijlocul orașului, la Târgul de Crăciun Pitești. Administrația locală din Pitești a transmis felicitări tuturor participanților – tineri și copii minunați: ”Vă așteptăm și la anul, cu aceeași încântare, să ne împărtășiți bucuria și dragostea voastră pentru folclor și tradiții autentice!”

Sute de tineri din toate comunitățile rurale ale județului

”Argeșul autentic, cu obiceiuri și tradiții, colinde și alai de sărbătoare, a fost reprezentat în Piața Primăriei din Pitești de peste 500 de tineri și adulți veniți din toate comunitățile rurale ale județului!

Sud și nord s-au întâlnit în tradiția sărbătorii Crăciunului în spectacolul organizat în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură și Artă Argeș!

Sărbători tradiționale fericite!”, a transmis primarul Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Monumentul Eroilor din Piața Vasile Milea. Comemorarea a 34 de ani de la Revoluția Română

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole