O companie românească, concurent pentru Uber și Bolt. Aplicația s-a lansat deja în 4 orașe

de | 30.12.2022 22:07 | Lifestyle, Național, Știri

  • Brand 100% românesc!

 

O companie românească de închiriere trotinete electrice, Splash, a lansat în România un serviciu de ride-hailing, oferind soluții de transport alternativ.

Splash este similar cu Uber sau Bolt.

 

companie splash

Foto: start-up.ro

 

Vorbim de o piață unde contactul se face direct între client și partener, dar asta nu înseamnă că pentru integratorul de soluții, adică aplicația de ride-sharing, nu există responsabilitate.

 

Nu putem controla 100% ce se întâmplă, dar ne dorim să aducem plus valoare față de jucătorii existenți pe piață prin ascultarea activă a problemelor clienților noștri și suport pentru rezolvare, un proces de selecție și control mai bine pus la punct, dar și pentru șoferi, prin comisioane mai mici și campanii de susținere”, a precizat Cosmin Doroftei, cofondator & CEO SPLASH, potrivit start-up.ro.

 

Compania colaborează în prezent cu peste două mii de șoferi din capitală dar și din alte orașe din țară, precum: Bacău, Constanța și Cluj. De menționat faptul că aceasta se află în proces de dezvoltare a bazei de șoferi în toată România.

Important de precizat este că serviciile de ride hailing sunt oferite prin aceeași aplicație folosită pentru închirierea trotinetelor, numele ei fiind Splash – Smart Rides. Aceasta are la acest moment 100.000 de utilizatori activi și aproape 150.000 de descărcări.

 

companie splash

 

Companie cu capital 100% românesc 

Compania din spatele brandului, Splash Mobility, are 100% capital românesc. Aceasta se află de patru ani pe piața serviciilor de închiriere de trotinete și are momentan peste o mie de trotinete electrice în flota sa.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău | Bolt | Cluj | Constanța | Uber