Ce compensare se aplică? De luni puteți depune documentele pentru ajutorul de încălzire

de | 15.10.2023 14:39 | Pitești, Administrație, Importante

De mâine, 16 octombrie, și până la 20 noiembrie se pot depune documentele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței la nivelul Piteștiului. Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzire este de 1.386 lei/persoană, în cazul familiei, şi de 2.053 lei, în cazul persoanei singure.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței cu energie termică furnizată în sistem centralizat și suplimentul pentru energie, în sezonul rece, 1 noiembrie 2023 — 31 martie 2024, se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere, însoțită obligatoriu de documente justificative privind componența familiei, veniturile realizate de membrii acesteia, precum și de acte doveditoare privind locuința sau bunurile deținute de aceștia. Mai multe amănunte găsiți aici. Potrivit, informării administrației locale din Pitești, ajutorul de încălzire va fi plătit diferențiat, în funcție de venitul mediu lunar de familie sau al persoanei singure, prin compensare procentuală aplicată la factura lunară (energie termică furnizată în sistem centralizat, gaze naturale, energie electrică) și lemne, astfel:

subventie compensare - Ce compensare se aplică? De luni puteți depune documentele pentru ajutorul de încălzire

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident rutier la Tigveni! Implicate trei mașini!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Tigveni

Ultimele articole