Concert cameral de marimbă, sâmbătă la Filarmonica Pitești

de | 18.10.2024 23:31 | Pitești, Lifestyle

Sâmbătă, 19 octombrie Filarmonica Pitești organizează, împreună cu The Japan Foundation, Romanian Music Society in Japan, concertul cameral de marimbă susținut de interpreți de frunte ai scolii nipone de percuție. Evenimentul se va ține de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional,

Conducerea muzicală îi aparține lui Kuniko Kato, anunță reprezentanții instituției.

De precizat faptul că turneul grupului japonez IX PERCUSSION a debutat la București, continuă la Pitești și se încheie la Brașov.

Programul concertului cuprinde: lannis Xenakis – „Claviers”, Keiko Abe -„Memories of the Seashore II”, Toru Takemitsu – „Rain Tree pentru 3 percuționişti”, Béla Bartók, Rengo Azuma – „Dansuri populare româneşti”, Kana Yokouchi – „Potpuriu de cântece japoneze” și lannis Xenakis – „Peaux”.

Ansamblul cu marimbă IX Percussion este câştigatorul Marelui Premiu la Concursul Internațional de Muzică „România” (ediția din 2023) organizat de Romanian Music Society in Japan.

Cei interesați de eveniment pot cumpăra bilete de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro.

Prețul unui bilet este 30 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului.

Organizatorii anunță reduceri pentru elevi, studenți și pensionari.

 

Foto: Filarmonica Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Asociația Medici pentru România modernizează Pediatria Spitalului Curtea de Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | elevi | Filarmonica Pitești | Pitești

Ultimele articole