Concubini din Pitești, reținuți de polițiști după ce au bătut crunt un bărbat

de | 25.06.2024 18:10 | Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni au reținut un bărbat și o femeie, în vârstă de 37, respectiv 35 de ani, din Pitești, concubini, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit cercetărilor, în noaptea de 23 spre 24 iunie, în jurul orei 00.30, în timp ce se aflau într-un imobil din municipiul Pitești, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini și un alt bărbat a avut loc un conflict spontan. Cei doi l-au lovit pe bărbat cu pumnii în zona corpului și cu o sticlă în zona capului, precum și cu un cuțit în picior, tulburând astfel ordinea și liniștea publică a celorlalți locatari din imobil.

După administrarea probatoriului, pe 24 iunie, cei doi concubini au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/accident-draganu-implicate-trei-autoturisme-172945/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole