Se caută șefi pentru cinci parchete din Argeş!

de | 07.08.2024 09:30 | Administrație, Din ediția tipărită, Județean

Consiliul Superior al Magistraturii a dat startul unui nou concurs pentru ocuparea a 156 de funcţii vacante de conducere din cadrul parchetelor sau care urmează a se vacanta în perioada imediat următoare, până la data de 1 ianuarie 2025. La parchetele din judeţul nostru sunt disponibile cinci funcţii de prim-procuror, patru dintre ele fiind ocupate prin delegare, în vreme ce mandatul actual al şefului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Laurenţiu Palaghiea, urmează să se încheie la finalul acestui an, fiind de aşteptat ca acesta să dea examen pentru un nou mandat de trei ani.

Cât priveşte celelalte posturi de conducere pentru care se organizează concurs, acestea sunt cele de prim-procuror ale parchetelor de la Piteşti (ocupat cu delegare de magistratul Daniela-Felicia Ciocârlan), Câmpulung (delegat procurorul Daniel Gheorghe), Curtea de Argeş (delegat procurorul Ionuţ Marica) şi Topoloveni (delegat procuror Mădălin Florin Cîrlănaru).

Potenţialii pretendenţi mai au la dispoziţie circa două săptămâni pentru a se înscrie la concurs, termenul-limită fiind 22 august. Pe 21 septembrie, este programată testarea psihologică scrisă, între 23 şi 29 septembrie au loc interviurile pentru evaluarea psihologică a candidaţilor, între 10 şi 20 octombrie are loc susţinerea proiectelor manageriale, iar pe 9 noiembrie testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Rezultatele finale se vor afişa spre finalul lunii noiembrie.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gheorghe Văsîi – la un pas de eliberare din închisoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: