Conducerea agresivă sancționată de polițiștii argeșeni! Tânăr de 18 ani lăsat fără permis

de | 07.07.2024 19:51 | Eveniment, Județean

În zilele de 5 și 6 iulie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță a tuturor participanților la trafic.

Astfel, în cadrul acțiunilor, mai mulți șoferi au fost depistați încălcând regulile de circulație. În urma abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat 528 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 90.000 de lei. De asemenea, ei au reținut 26 de permise de conducere și au retras 26 de certificate de înmatriculare.

Printre cei care au rămas pietoni se află și un tânăr de 18 de ani, din Buzoești. El a fost depistat de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Costești, iar la intersecția dintre str. Calea Alexandriei și str. Ștrandului a adoptat un comportament agresiv în conducere, prin patinarea în mod excesiv, în gol, a roților motoare.

În urma ispravei sale, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 660 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.

foto descriptiv vladiancu.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/accident-grav-7-patru-masini-implicate-175441/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Buzoești