Conferință internațională în Argeș. “Noutăţi în patologia şi tratamentul neurochirurgical”

de | 13.05.2024 11:23 | Pitești, Lifestyle

Spitalul Județean de Urgenţă Piteşti (SJUP) anunță că organizează, alături de Consiliul Judeţean Argeş, conferinţa internaţională romano-germană cu tema: “Noutăţi în patologia şi tratamentul neurochirurgical”.

Evenimentul va avea loc pe 23 mai, ora 10:00 şi va fi găzduit în Sala Mare a Consiliului Judeţean Argeş, sub coordonarea dr. Goleşteanu Alexandru Tudor – medic neurochirurg, în cadrul Secţiei Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Sursă foto: Facebook SJUP  Sursă foto: Facebook SJUP 

Astfel, prin organizarea acestui eveniment, SJUP își reafirmă angajamentul față de excelență și inovație, în îngrijirea sănătății tuturor pacienţilor. Conferința Medicală organizată de Spitalul Județean de Urgenţă Piteşti, alături de Consiliul Judeţean Argeş, promite să fie un eveniment memorabil și inspirațional, aducând împreună cele mai bune și mai strălucite minți din domeniul medical, pentru a promova sănătatea în judeţul Argeş.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook SJUP

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Pitești. Două simultane de șah și un eveniment de chess-boxing

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Județean de Urgență Pitești

Ultimele articole