Conferința TEDxLunca Argeșului Youth, revine în fața tinerilor

de | 29.08.2024 20:03 | Lifestyle, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță că Conferința TEDxLunca Argeșului Youth, ediția a II-a, eveniment de public speaking licențiat de către Fundația TED, revine pe 7 septembrie cu nouă. speakeri din domenii vaste, cu scopul de a inspira participanții.

Sâmbătă, 7 septembrie, la Teatrul Victoriei, va avea loc un eveniment inedit pentru Pitești: a doua ediție a TEDxLunca Argeșului Youth. Organizată de către asociația de tineret ”More than a Smile”, conferința acestui an aduce în fața tinerilor nouă speakeri din domenii vaste, cu scopul de a inspira participanții, prezentându-le călătoria lor de-a lungul vieții, momentele grandioase, dar și cele lipsite de puteri. Printre numele de pe afiș se numără actrița Cristina Ciobănașu și Mona Șerban.

”Defining the normal” este tema aleasă pentru ediția acestui an a TEDxLunca Argeșului Youth, punând sub semnul întrebării tiparele pe care standardele societății le consideră definitive. Prin provocarea acestui concept abstract, evenimentul își propune să impulsioneze gândirea critică a tinerilor, generând premisele unei evoluții continue atât a celor de astăzi, cât și a generațiilor viitoare. Biletele pentru participare pot fi achiziționate – la preț promoțional, prin aplicarea codului „bts20” –  aici.

Sursă foto: FB Asociația Smile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pe 30 august, circulația pe Transfăgărășan se închide temporar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești