Conferințele Filarmonicii Pitești revin în forță cu Andrei Tudor

de | 13.09.2024 20:42 | Pitești, Lifestyle

Începând cu această lună, Filarmonica Pitești își redeschide porțile pentru iubitorii de muzică, reluând conferințele care au devenit emblematice pentru cultura locală. Primul invitat este compozitorul și dirijorul Andrei Tudor.

Invitat la întâlnirea cu publicul, Andrei Tudor, un nume de marcă în peisajul muzical românesc, va aduce pe scena Filarmonicii nu doar talentul său excepțional de dirijor, ci și experiența sa vastă în domeniul orchestrării și al compoziției. După ce va dirija concertul din 26 septembrie, în care solistă av fi Irina Baianț,ANdrtei Tudor se va întâlni cu publicul piuteștean în cadrul conferinței.

Sursă foto: FB Gabriel Niata.

”Din această lună se vor relua și Conferințele Filarmonicii Pitești.

Invitatul lui Voicu Jr Madalin este compozitorul, orchestratorul, pianistul și dirijorul Andrei Tudor Official.

Așadar, Andrei Tudor va dirija concertul din 26 septembrie – în care solistă va fi Irina Baianț, iar apoi se va întâlni cu piteștenii în cadrul confernței noastre”, a anunțat, de curând, Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Gabriel Niata.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fântâna muzicală din centrul Piteștiului va trece la programul de toamnă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești | Pitești

Ultimele articole