Conflict în trafic! Amendă și dosar penal pentru un piteștean de 42 de ani, după ce a spart cu pumnul parbrizul unei mașini

de | 12.08.2024 15:03 | Eveniment, Importante, Pitești

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați duminică, 11 august, de către o tânără de 21 de ani, din Pitești. Aceasta a povestit că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Teilor din Pitești, un șofer al altui autoturism i-ar fi lovit cu pumnul parbrizul autovehiculului, provocând spargerea geamului.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au efectuat verificări iar șoferul respectiv a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Pitești.

Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială.

Totodată i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal, tânăra de 21 de ani formulând plângere prealabilă.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, transmite Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Foto: captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un jandarm s-a împușcat în cap cu arma din dotare. A murit la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Teilor

Ultimele articole