Conflict între un bărbat fără adăpost și o femeie de 32 de ani din Pitești. Acesta a fost reținut!

de | 11.10.2024 13:47 | Eveniment, Pitești

INFORMAȚII NOI

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat la data de 10 octombrie cercetările în cauza penală privind starea conflictuală din ziua de 4 octombrie de pe bulevardul Republicii,

Ca urmare a activităților de cercetare, a audierii de persoane care au perceput în mod direct evenimentul și a administrării de mijloace de probă, în cauză s-au desfășurat, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, precum și de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după parcurgerea etapelor procesuale.

Acesta urmează ca astăzi, 11 octombrie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O patrulă de ordine și siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-a sesizat din oficiu la data de 4 octombrie cu privire la o stare conflictuală care a avut loc pe bld. Republicii, în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun.

Primele verificări au demostrat că starea conflictuală a avut loc între o femeie de 32 de ani, însoțită de două minore de 15 și 8 ani, și un bărbat de 54 de ani, ultimul făcând parte din rândul persoanelor fără adăpost.

În urma conflictului femeia de 32 de ani a suferit leziuni fapt pentru care polițiștii au solicitat prezența unui echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri femeii în cauză.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, pentru cercetări, urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În prezent se efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cutremur cu magnitudinea 5,6 în Marea Neagră

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Republicii | Pitești