Conflict pe terasa unui bar din Pitești! Bărbat de 51 de ani reținut

de | 06.09.2024 17:45 | Județean, Eveniment

În seara zilei de 5 septembrie, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan între trei persoane pe terasa unui bar din cartierul Găvana.

Scandalul a avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Conform primelor informații, un piteștean de 51 de ani a amenințat cu un obiect tăietor înțepător doi bărbați și perturbat ordinea și liniștea publică.

Polițiștii de investigații criminale au preluat cazul, iar după administrarea probatoriului, au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, pe baza unei ordonanțe, pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de măsură preventivă, iar cercetările continuă pentru clarificarea tuturor aspectelor.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi tineri reținuți pentru falsificarea adeverințelor medicale: Unul dintre ei folosea documentele false pentru a-și motiva absențele la liceu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Pitești