Conservele scoase din rezervele statului au ajuns la beneficiarii din Argeș

de | 08.08.2024 22:25 | Administrație, Județean

Marți, 06august, în judeţul Argeş a primit, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş şi Direcţia de Asistenţă Socială Piteşti, un număr de 1490 conserve de carne de porc în suc propriu şi 3206 conserve din pate de ficat.

Potrivit informării celor de la DGASPC Argeș, conservele au fost distribuite astfel:

  • 450 conserve de carne de porc, au fost distribuite beneficiarilor din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Mozăceni şi 540 conserve, au fost distribuite beneficiarilor din cadrul Adăpostului de Noapte Nord-Municipiul Piteşti ( 360 conserve de porc) şi Adăpostului ‘Speranţa”, din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Piteşti ( 180 conserve de porc ).
  • 250 de conserve din carne de porc au fost distribuite beneficiarilor din cadrul CIA Piteşti, aflat în subordinea DGASPC Argeş şi 250 conserve din carne de porc, au fost distribuite beneficiarilor din cadrul CSPD Bascovele, complex aflat în subordinea DGASPC Argeş.

Beneficiarii celor 3206 conserve de pate de ficat, sunt:

  • persoanele din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Mozăceni, aflat în subordinea DGASPC Argeş şi persoanele din cadrul Adăpostului de Noapte Nord-Municipiul Piteşti şi Adăpostului “Speranţa “, din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Piteşti.
  • 250 de conserve de pate de ficat, au fost distribuite beneficiarilor din cadrul CIA Piteşti şi 250 de conserve de pate de ficat, au fost distribuite beneficiarilor din cadrul CSPD Bascovele , din sobordinea DGASPC Argeş.

”Aceste produse au fost primite în baza Hotărârii Guvernului nr. 597/06.06.2024, prin care s-a aprobat scoaterea din rezervele de stat a unor cantităţi de produse şi acordarea acestora ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, în vederea sprijinirii pesoanelor cazate în centre rezidenţiale de îngrijire şi asistenţă pentru persoanele vârstnice, fără adăpost şi cu dizabilităţi, la iniţiativa Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale”, potrivit sursei citate. Totodată, conducerea DGASPC Argeş a mulţumit public celor implicaţi în acest demers pentru sprijinirea persoanelor vârstnice, cu dizabilităţi şi fără adăpost, din județul nostru.

Foto descriptiv. Sursă foto: pexels.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cuantumul lunar este de 800 euro. Burse de cercetare și formare postuniversitară și postdoctorală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mozăceni

Ultimele articole