Consiliul Local Mioveni a aprobat proiectul. Iată ce primesc bobocii în ghiozdanul de la stat!

de | 22.07.2024 10:29 | Administrație, Mioveni

Bobocii din Mioveni vor găsi pe bănci, în prima zi de școală, primul lor ghiozdan. Asta, după ce Consiliul Local Mioveni a aprobat, în şedinţa de săptămâna trecută, un proiect privind acordarea pachetului cu rechizite şcolare „Primul meu Ghiozdan” elevilor înscrişi în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, pentru anul şcolar 2024-2025.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 150 de lei, va conține câte un ghiozdan, un caiet dictando A5/48 file, un caiet de matematică A5/48 file, un penar, creioane colorate set de 12 culori, o riglă, set de creioane HB cu gumă (3 buc), o ascuțitoare, un bloc de desen A4, un set de acuarele tip pastilă 12 culori cu pensulă, etichete școlare, o mapă cu buton A4, un caiet de lucru-dezvoltare personal și “Creionul magic”- pentru exerciții grafice și reeditare.

primul ghiozdan la mioveni 1 - Consiliul Local Mioveni a aprobat proiectul. Iată ce primesc bobocii în ghiozdanul de la stat!

Atât ghiozdanele, cât și rechizitele vor fi personalizate pe culori și imagini grafice, pentru a fi diferite cele destinate băieților, de cele ale fetelor. Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar. Potrivit proiectului de HCL, pentru anul școlar 2024-2025 la nivelul instituțiilor de învățământ preuniversitar de pe raza orașului Mioveni sunt înscriși 429 de copii.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașulșui Mioveni și emioveni.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În primele 6 luni ale acestui an, polițiștii au emis peste 6.200 de ordine de protecție provizorii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Mioveni | Mioveni